FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA CUINA I RESTAURACIÓ
Competencia general d’aquest títol
La competència general d’aquest títol consisteix a realitzar amb autonomia, les operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles en l’àmbit de la producció en cuina i les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració i servei d’àpats, assistint en els processos de servei i atenció al client, seguint els protocols de qualitat establits, observant les normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental, amb responsabilitat i iniciativa personal i comunicant-se de manera oral i escrita en llengua castellana i en el seu cas en la llengua cooficial pròpia així com en alguna llengua estrangera.
CURRÍCULUM FPB CUINA I RESTAURACIÓ
1º CURS
OBLIGATÒRIES | |
TRONCALS – OBLIGATÒRIES |
29 h |
Atenció al client. | 3 h |
Tècniques elementals de preelaboració. | 4 h |
Processos bàsics de producció culinària. | 8 h |
Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació. | 3 h |
Ciències aplicades I. | 5 h |
Comunicació i societat I. | 5 h |
Formació i orientació laboral I. | 1 h |
Formació en centres de treball (Unitat Formativa I). | 120 h |
LLIURE CONFIGURACIÓ AUTONÒMICA – OBLIGATÒRIES | 1 h |
TUT Tutoria | 1 h |
2º CURS
OBLIGATÒRIES | |
TRONCALS – OBLIGATÒRIES | 29 h |
Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes. | 7 h |
Tècniques elementals de servici | 6 h |
Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering. | 5 h |
Ciències aplicades II. | 5 h |
Comunicació i societat II. | 5 h |
Formació i orientació laboral II. | 1 h |
Formació en centres de treball (Unitat Formativa II). | 120 h |
LLIURE CONFIGURACIÓ AUTONÒMICA – OBLIGATÒRIES | 1 h |
TUT Tutoria | 1 h |
DESPRÉS DE FPB CUINA I RESTAURACIÓ
Cicles formatius de grau mitjà als que este títol permet l’aplicació de criteris de preferència per a l’admissió en cas de concurrència competitiva:
Este títol tindrà preferència per a l’admissió a tots els títols de grau mitjà de les famílies professionals de:
– Hosteleria i Turisme. Indústries Alimentàries. Imatge Personal.


LLIBRES